Въведение

Лого на Betfair - онлайн букмейкър със спортна борсаВход в Betfair

Букмейкърът Betfair  е лицензиран и се използва легално в България. Компанията предлага най-голямата спортна борса в света, много промоции и бонуси. Основата във Великобритания през 1999г от Андрю Блек и Едуард Рей. Betfair.com е достъпен за 11 езика, както и на български.

Betfair предлагат превъзходни пазари за залози на Спорт и Борса, като клиентите могат да получат стартов бонус до 100 евро за нова сметка и първоначален депозит. Betfair предлага добър съпорт, а сайтът има езикова версия на български. Брандът са включили опции като Кеш-Аут, Price-Rush, а коефициентите са сравнително високи. Препоръчваме ги!

Обща оценка

Дизайн и навигация - 9
Бонуси и промоции - 9
Залози на живо - 9.5
Коефициенти - 8
Мобилни залози - 9.5
Грижа за клиентите - 9.5

9.1

точки

Betfair предлагат превъзходни пазари за залози на Спорт и Борса, като клиентите могат да получат стартов бонус до 100 евро за нова сметка и първоначален депозит. Betfair предлага добър съпорт, а сайтът има езикова версия на български. Брандът са включили опции като Кеш-Аут, Price-Rush, а коефициентите са сравнително високи. Препоръчваме ги!

Вашата оценка: 4.1 ( 9 гласа)

Как се прави регистрация в Betfair

Регистрация в букмейкъра Betfair

За да направите първата стъпка към правилната регистрация следвайте следните стъпки:

 • Стъпка 1: Влезте в сайта на букмейкъра през този линк.

 • Стъпка 2: Горе в дясно в менюто ще видите бутон с надпис “Отвори сметка”–кликнете на него.

 • Стъпка 3: Въведете актуалните си данни. Бъдете внимателни и се уверете,че при подадената информация няма да има проблеми при проверка на самоличността Ви.

 • Стъпка 4: В полето “Промо код” по подразбиране ще бъде въведен кода ZBG101, който ще Ви позволи да получите бонус за betfair в размер на 30 евро (или еквивалента в друга валута) след първите залози.

 • Стъпка 5: Ако искате да вземете бонус от 100 евро в раздел Спорт, трябва да използвате бонус код: ZSKACB;
  Ако пък искате да си направите регистрация в борсата на Betfair, взимайки първоначално 20 евро, то тогава трябва да въведете бонус код: EXE501.

Спортни залози

Спортни залози от Betfair

В раздел Спорт Betfair е събрал много информация и линкове към важни събития и възможностите за печалба. Има над 30 вида спортове, което Ви дава възможност за повече залози и печалби. Най-интересните събития като тези, които се играят към момента и се залага на живо, са поставените в централната част на сайта, което Ви дава по –лесен достъп.

 

Първоначален бонус от 100 лв.

За всички новорегистрирали се клиенти Betfair раздава начален бонус до 100 евро. Минималният депозит, който може да направите за този бонус, е €5, а максимумът, който може да използвате, е €200. Тази промоция се отнася само за раздел „Спорт“ и не забравяйте срока на тази оферта изтича на 23.10.2018 г. и промокода, който може да изполвате е ZSKACB!

 

Какво е Price-Rush

Price Rush раздела на Betfair

Компанията цени своите играчи и иска да им даде най-добрите коефициенти за техните залози. Затова Betfair  разработи Price Rush - чрез тази опция в сайта цените на многобройните клиенти се проверяват автоматично и ако съществува по-висока такава, то от спортния раздел Ви я дават. Благодарение на Спортната Борса на букмейкъра клиентите получават повече, отколкото са очаквали. Може да проверите Вашите залози, както всички останали в „Моя акаунт“ или „Моите залози“. Повишената цена може да видите в раздела „Моите залози“.

Регистрирай се в Betfair

Раздел Борса - Най-голямата спортна борса в света

Първоначалният замисъл на букмейкъра за своята Борса е била тя да функцуонира като разменна платформа за залози, в която играчите да наддават и залагат едни с други. В момента Борсата Ви предлага да изберете от съответните менюта в сайта даден спорт и в ляво ще Ви се зареди информация, която Борсата Ви предоставя. Зареждат Ви се „Популярни пазари“, а до тях може да видите и пазари за голове, за точен резултат, за отбори, картони и ъглови удари.

 

Начален бонус за спортната Борса

Раздел Спортна Борса на букмейкъра Betfair

След като вече сте разгледали раздела Борса на Betfair, сега Вие може да вземете Вашия начален бонус в размер на €20. Букмейкърът Ви предоставя и кеш бонус за всяко ниво от точки, което ще достигнете за първите 30 дни или до €100.

За да получите бонуса Вие трябва да:

 • Се регистрирате в Спортната борса от тук, за бърза регистрация използвайте кода: EXE501
 • Да сте нов клиент и да откриете сметка при тях, в която да депозирате минимум €20.

Ако залогът Ви е валиден, но е губещ, букмейкърът ще Ви възстанови €20.

 

„Кеш-Аут“ опция

Използвайте функцията Cash Out, за да запазите Вашите пари и да не претърпявате загуби. Кеш аут може да бъде избрана директно от основното хоризонтално меню в раздел Betfair СПОРТ, но също така опцията е налична и при залози в спортната борса, което и Ви предоставя възможност да „Изтеглите печалбите си или да се предпазите от загуби“ по всяко време. Може да използвате Cash Out бутона за единични залози на мачове, в комбинации, ако играете на Живо, футбол и още в много други спортове.

 

ACCA EDGE в Betfair

ACCA EDGE раздела на Betfair

Betfair откри за своите клиенти новата услугата ACCA EDGE. Тя Ви дава възможност да Ви върне сумата на залога, ако имате повече от три избрани срещи, заложили сте на тях и една от срещите Ви е неуспешна.Тук нямате изисквания за минимален коефициент на дадена среща. За да получите офертата ACCA EDGE трябва:

 • Да сте добавили минимум три срещи и в електронния фиш да се появи оранжева икона с текст „ EDGE“ ,което означава,че офертата Ви е приета.
 • Задействате ACCA EDGE и може да поставите своя залог.
 • Ако една от срещите Ви се окаже неуспешна Betfair ще възстанови сумата.

Методи за депозиране и теглене

В сайта betfait.com Ви се предоставят разнообразни възможности за депозиране и теглене на пари в сметката Ви. Може да депозирате с кредитна или дебитна карта, като минималният депозит трябва да е 6 евро. Комисионната е 1,5 процента, а максималният депозит зависи от условията на банката Ви. Системата поддържа от Дебитни и Кредитни карти до обикновен и бърз банков трансфер, както и WebMoney, чек и много други. Банковият трансфер е с минимална стойност от 15 евро и можете да депозирате максимално 50 000 евро. При него минималната сума за изтегляне е 5 евро, а също толкова е и комисионната.

Betfair може да изискват допълнителни данни, когато депозирате или теглите суми през банков трансфер.

При теглене на пари от сметката Ви с карта Visa, максимално можете да изтеглите 50 000 евро и комисионна няма.

Обърнато е и внимание на играчите използващи електронни портфейли като Neteller и Skrill (Moneybookers). Със Skrill Moneybookers нямате точно определен максимален депозит, докато минималният е в размер на 10 евро. Със Skrill всичко е безплатно и няма комисионни.

Всички методи, които може да използвате, независимо дали са при теглене или депозиране са освободени от всякакви такси!

Депозирайте от тук

Мобилна версия и апликации на Betfair

Мобилната версия на сайта на Betfair Ви позволява лесно, бързо и удобно от различни устройства като смартфон, таблет и настолен компютър. Не е нужно да сваляте специалното приложение, но ако пък искате да се възползвате от апликацията на компанията, която е създадена и се предлага, както за Android, така и за iPhone, може да си я изтеглите и с един клик да виждате цялата Ви необходима информация. Както при мобилната версия на сайта, така и при самите апликации, сайтът и услугите са достъпни и се предлага бърза и лесна за използване навигация, интуитивен дизайн и почти неограничени възможности за залози. Всички опции, които имате на десктоп версията, важат и за мобилната такава.

 

Affiliate програма

За да се наложи на пазара и да достигне до повече клиенти, букмейкърът Betfait залага много на своята рекламна кампания и цялостно популяризиране на бранда. Маркетинговата концепция на компанията се провежда в почти цял свят. Компанията изготвя и своя афилиейт програма, която позволява на всички желаещи да рекламират техния бранд. Ако Вие искате да рекламирате бранда чрез различни рекламни банери, промо текстове и други материали, попълнете онлайн формуляра и кандидатствайте за техен партньор. Ако букмейкърът Ви одобри той ще Ви изпрати данни за логин към техния партньорски сайт. Предимство имат всички букмейкърски ревюта и спортни новини, както и портали за прогнози. Стартовата комисионна, която получавате е 30% от това, което са изиграли играчите, които са се регистрирали през Вас. Платежните методи са разнообразни и получавате ежемесечно Вашата комисионна.

Линк за партньорски сайт на Betfair: affiliates.betfair.com.

 

Грижа за клиентите и контакти

Бетфеър иска клиентите им да се чувстват доволни и сигурни, затова те имат поддръжка и грижа изцяло на български език. Те се грижат и полагат усилия, за да могат клиентите им да залагат безпрепятствено. Поддръжката ,която предоставят е 24/7 в денонощието. Екип от професионалисти и акаунт експерти са насреща веднага да Ви съдействат при запитване от Ваша страна. Може да откриете отворено меню с „Въпроси и Отговори“ в Помощния център, които са разработени максимално да обхванат почти всичко, което трябва да знаете. Но ако имате различен въпрос можете да им пишете имейл или да се обадите по телефона. Екипът ще Ви отговори изключително бързо на Вашите въпроси.

Ето и всички начини, по които може да се свържете с екипа по поддръжка на Betfair:

Нашето мнение за букмейкъра

Сайтът на букмейкърът Betfair предлага много разнообразни възможности за извършването на спортни залагания и то много добри за пазара нива на коефициентите, предоставяйки подробни статистики за провежданите в момента срещи.

Другата положителна черта на системата Бетфеър е грижата за информираността на клиента чрез създаването на Помощен център, на който може да намерите подобни въпроси от потребителите и допълнително да получите адекватен отговор от екипа на системата, който е на разположение 24/7 в денонощието.

В комбинация с доброто мобилно приложение и страхотния съпорт, Betfair е предложение, което не трябва да се изпуска като възможност на българския пазар.

Букмейкърът предлага голямо разнообразие в спортния раздел с над 30 спорта, за които може да залагате на Живо и директно за голям брой събития. Предлагат изключително много бонуси и промоции, както за новорегистриралите се потребители, така и за редовните им клиенти.

Адаптивният дизайн на сайта към различни устройства и новостите в услугите като Price Rush го отличават от всички останали и дава възможност за изява на българския пазар.

Посетете Betfair